پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

کره شمالی ماهواره نظامی به مدار زمین پرتاب کرد

کره شمالی ماهواره نظامی به مدار زمین پرتاب کرد رسانه‌ها روز سه شنبه از پرتاب از قبل برنامه ریزی شده ماهواره نظامی کره شمالی به مدار زمین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش کره جنوبی غروب سه شنبه به وقت تهران اعلام کرد که کره شمالی یک ماهواره جاسوسی نظامی به فضا پرتاب کرده است.

به گزارش وبگاه «رادیو بین‌المللی کره» رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی گفت که کره شمالی پرتاب برنامه ریزی شده خود را یک روز زودتر از زمان اعلام شده انجام داد.

این مقام ارشد نظامی کره جنوبی گفت که موشک کره شمالی از منطقه «تانگچانگ» که ایستگاه پرتاب ماهواره این کشوردر آن قرار دارد، شلیک شده است.

وزارت دفاع کره شمالی در بیانیه‌ای که توسط خبرگزاری حکومت این کشور منتشر شد اعلام کرد، پیونگ یانگ تدابیر خود برای ایجاد بازدارندگی و پاسخ به بی‌ثباتی ایجاد شده توسط آمریکا و متحدانش در منطقه را تقویت خواهد کرد.

شبکه تلویزیونی ژاپن نیز پرتاب این موشک را به مدار زمین تایید کرد. کره شمالی در ماه مه و آگوست سال جاری اقدام به پرتاب یک ماهواره جاسوسی نظامی کرد، اما این دو تلاش با شکست مواجه شد. کره شمالی پیشتر ژاپن را از برنامه خود برای پرتاب موشک حامل یک ماهواره نظامی مطلع کرده بود.

«جئون هاکیو» سخنگوی وزارت دفاع کره جنوبی روز سه شنبه به خبرنگاران گفت که اگر پیونگ یانگ به پرتاب موشک ادامه دهد، ارتش کره جنوبی اقدامات لازم را برای تضمین امنیت مردم انجام خواهد داد.

روزنامه انگلیسی «میرر» نیز نوشت که مقام‌های ژاپن به ساکنان «اوکیناوا» هشدار داده‌اند که پیش از پرتاب موشکی کره شمالی به دنبال پناهگاهی زیر زمین باشند.

رهبر کره شمالی اخیرا خواستار افزایش تولید تسلیحات اتمی این کشور با هدف بازدارندگی در برابر آمریکا شد.

کیم طی سخنرانی در جلسه پارلمان کره شمالی ضمن تاکید بر اهمیت تسریع در نوسازی تسلیحات اتمی این کشور، تقویت روابط با کشور‌های مخالف سلطه آمریکا را ضروری توصیف کرد.

رئیس جمهور کره جنوبی نیز اخیرا سخنرانی در رژه نظامی بزرگ این کشور، تهدید کرد اگر کره شمالی از تسلیحات اتمی استفاده کند، با واکنش قاطع ائتلاف واشنگتن-سئول از بین خواهد رفت. / مشرق

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار